Takis
Noordstraat 10 - Sas van Gent
Tel: 0115 - 72 11 61

Reacties

Reacties van klanten

Heerlijke eerlijke griekse producten

Bedankt voor de heerlijke eerlijke griekse producten. En wat een snelle levering! Helemaal geweldig. Ik kom zeker weer terug om bijzondere dingen te bestellen!
Liefs leonie

Ooooverheerlijk

Gisteren Arni sto fourno gegeten, het was echt ooooverheerlijk!!! Bedankt voor deze lekkere maaltijd!
Matthias

Bijzonder van genoten

De Arni Sto Fourno en de Mezedes waren heerlijk! We hebben er weer bijzonder van genoten. Complimenten voor deze heerljke gerechten, ook namens de kinderen ;-)
Guus

Griekse Tafel

Gisteren erg genoten van de Griekse tafel, we hebben super lekker gegeten!
Bedankt en tot de volgende keer.
Tineke

Geslaagde avond met vrienden 

We hebben alweer een geslaagde avond met vrienden achter de rug. Ook de kindjes waren verzot op jullie kookkunsten
Ik zei het al eerder maar het is echt waar... jullie zijn zoals jullie gerechten: SUPER!
Jeffrey & An

Kerstmenu

Gisteren nagenoeg het volledige aanstaande Kerstmenu uitgeprobeerd......f a n t a s t i e s lekker weer!! Het is iedere keer weer en feestje, en daar waren de gasten het helemaal mee eens! Reuze bedankt weer Takis en Hilly en voor wie dit leest ...ik zeg DOEN!
Marijke 

Takis verwent ons

Na 5 jaar boodschappen doen in het Sas Van Gent en een ritje in de dorpskern hebben we Takis ontdekt. Eerst was het op verkenning een foldertje even thuis bestuderen.... nu is Takis een must telkens we boodschappen doen is het Sas Van Gent is Takis onze laatste stop....
En telkens verwent Takis ons met de overheerlijkste gerechten. Voor ons brengt hij een beetje Griekenland thuis... hadden we nu nog een blauwe tafel met 2 blauwe stoeltjes we waanden ons in Griekenland. Takis is en blijft de beste Griekse Traiteur in Nederland....als het van mij af zou hangen mag Takis ook in Belgie starten ! ευχαριστώ πολύ Takis !
Groetjes van de Belgen.... ;-)

We waanden ons in Griekenland

Wij hadden 3 augustus een Grieks feestje bij ons thuis in België. De zon,Griekse muziek,leuke vrienden en het heerlijke eten en drinken van Takis. Dit was een schot in de roos, al onze vrienden waren onder de indruk van de Griekse keuken en de kookkunst van Takis en Hilly, we waande ons allemaal in Griekenland en hebben heerlijk gesmuld.Alles was ook goed verzorgd en we kregen nog enkele tips mee.Zeker een aanrader voor een geslaagd etentje. Nogmaals bedankt Takis en Hilly voor alles en jullie gastvrijheid.
Dirk en Christina

Ik rij graag om...

Kalispera ! Mag ik het nog zeggen? Ja he... jullie Griekse zaak is fantastisch... Toen we laatst bij jullie waren, viel het water met bakken uit de lucht... jullie waren het Griekse zonnetje die ondanks alle slechte weer alles deed opklaren. Bedankt voor je super service om ons met paraplu te begeleiden naar onze wagen. Wij verhuizen weldra naar Dendermonde maar het zal mij niet laten om bij jullie door te rijden.. ik rij graag om te weten dat Takis zo lekker kookt!
Tina en Waldo

Griekenland geproefd

Wij zijn zeer zeker niet teleurgesteld! Wat hebben wij genoten van deze Griekse maaltijd. We hebben Griekenland geproefd! Takis, je bent een geweldige kok! Jullie zullen ons vast en zeker vaker zien. σας ευχαριστώ!
Sven en Inge

Bij toeval

Bij toeval op 'Takis' gestuit. Een echte aanrader!
Echte autentieke Griekse ovengerechten: beter nog dan in de meeste Griekse taverna's en zeker veel beter dan al die grilgerechten in Griekse restaurants in Nederland!
Alexandros (griek), Pauline (nederlands), Irini (grieks/nederlands)

Lekker van smaak

Na ons eerste bezoekje bij jullie deze namiddag heerlijk hebben gegeten! Alles( de runderstoofschotel, de macaronischotel, de gehaktballen, het lam, de kip en het dessert) was erg lekker van smaak
Jasperien 

Tip van de buren

Ik had van één van onze buren een sms'je gekregen dat ik eens naar jullie site moest gaan als ik eens lekker Grieks wou eten....en ik moet zeggen, ze hebben gelijk gehad!!!

Share by: